tiistai 24. toukokuuta 2011

Ruiskukromaus, eli hopeointi aluillaan!

Viime viikolla hinkkailtiin vähä lisää osia, joita pitäis alkaa hopeoimaan. BaseCoat:ia, eli pohjamaalia, on pitäny tässä maalailla jo muutaman päivän ajan, mut aina joku on rynnistäny maalaamoon ennen kun ollaan ehditty kamoja sinne roudaileen. Joten tässä on nyt pari päivää vaan lorvailtu pitkin hallia. Turhauttavaa!
Mut ei täs näin lähellä kesäloman alkua oikein viitti mitään kauheen isoo hommaa enää ees alottaa, ku sit senki kans tarttis taas venailla, et millo pääsis maalaileen. Joten oon sit auttanu Emmiä sen jauhemaalausprojektin kanssa.Olis kyl itelläki yks lyhty ollu täs jo yli puoli vuotta, mikä olis pitäny jauhemaalata, mut työssäoppiminen ja Corvette-projekti tupsahti tohon väliin, nii se sit jäi. Siitä oliski saanu hyvin jauhemaalausnäytön tehtyä, mut nyt on jauhemaalamossaki ollu niin kova ruuhka ettei sinnekään oo päässy ite tekeen mitään.
Miten voi ollaki, et just nyt kaikilla on jotain jauhemaalattavaa, kun yleensä sillä saralla ei tapahdu mitään?!?

Nyt, kun pakollinen itkuvinkuparku -osuus on suoritettu, niin hopeoinnista vois laittaa muutaman kuvan :D

 Aiemmin hopeoitu coca-cola pullo hiottiin harmaalla karhunkielellä

 Jonkun auton, en nyt muista minkä, lamppujen kehykset ja joku muu osa pääsi meidän testausten kohteeks

 Jari kiikutti meille viel tällasenki. Tää, ööh, puuosa oli aiemmin lakattu ja nyt se sit vesihiottiin P1000 ja P1200 vesihiomapaperilla ennen pohjamaalausta.

Ja tässä vielä pullo lähes kokonaan hiottuna :)

Näiden lisäks meillä on vielä yks moottoripyöräkypärä, Cadillacin osa ja viinipullo, jotka aiotaan hopeoida.
Eilen hienosti asentelin kaikki osat telineisiin maalausta odotteleen ja kiikutin ne vielä maalaamon viereenki. Tänään tosiaan piti päästä itseasiaan, mut sit tultiinki ilmottaan, et roudaa kamas pois eestä, ku pitää saada yks auto maalaamoon. "Mutta onhan päivä vielä huomennakin", ajattelin. Niin, että huomenna vedellään pohjamaalit ja sit päästään hopeoimaanki, mut sit taas ilmotettiin, et joku pääkompura on jossai huollossa tai jotain, ettei loppupäivästä oikein voi tehdä mitään, ku ei tuu paineilmaa..
Jos heti aamusta, mitä kyl kovasti epäilen, pääsis vetään ees sen pohjamaalin ja torstaina sit vaikka jo hopeoitais.. En kyl uskalla edes toivoo vielä mitään, sillä pessimistihän ei pety!

Voin vaikka päivitellä tätä blogia sit loppuviikon, ku ei täs oikein muutakaa oo. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti