keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Syksy 2012

Ensimmäinen jakso olis nyt takana ja toinen jaksokin jo hyvässä vauhdissa, joten vois vähä kertoilla tänne, et mitä ollaan oppilaiden kanssa saatu aikaseks ja muutenki jakaa vähä näitä fiiliksiä.

Kesähän meni mukavasti suurimmaks osaks koulun pihalla maalaillessa (sääkarttoja vahtiessa) ja kesälomaakin ehti muutaman viikon pitää. Fiksumpi kaveri olis varmaan ottanu kuvia kesähommista, mut ei sitä aina tajuu. =) Lyhyesti kerrottuna tuli maalailtua vähän betonikaiteita, metallikaiteita ja ulko-ovia. Ehkä jotain muutakin, ei pysty muistaan kaikkee.

Kiireisestihän tää lukuvuosi on alkanu, mutta toisaalta hiljasena päivänä sitä vilskettä juurikin kaipaa kaikista eniten. Meillä kävi Tampereelta vieraileva tähti, Helena, hakemassa oppia, kuinka olla superhuippu-ammatillinen ohjaaja. Blogissa Hellun mietteitä lisää. Kyllähän siinä yhdeksän viikon aikana ehdittiin vähän tutustua, ja haikeet fiilikset tuli, kun Hellun harjottelujakso läheni loppuaan, mutta eipä hätää, nähdään joka kuukausi, kun suoritetaan yhdessä ammattitutkintoo. :)

Uusien, innokkaiden ykkösten kanssa ollaan päästy kokeilemaan vähän yhtä sun toista maalaamiseen liittyvää. Aika paljon on syksyn aikana saanu toimia myös opettajan sijaisena, mikä on yllättävän rankkaa, mutta kasvattavaa hommaa myös itselle. Sitähän pitää ihan oikeesti miettiä, mitä siellä luokan edessä selittää. Mielenkiintosin tapaus on varmaan ollu, kun rakennusmaalaus puolella tarvittiin muutaman tunnin sijainen opettamaan tapetointia.. Ei ihan se vahvin osa-alue mun CV:ssä, en tiedä kumpi puolisko oppi enemmän, oppilaat vai sijainen. :D Kivana vaihteluna on tullu myös työhyvinvointiliikunnan vetäminen oppilaille, pysyy iteki tikissä ;D

Kolmosluokkalaisilla rekkaprojekti

Mäkiauto työnalla

Ykköset pääsi pihalle maalaileen kaiteita

Rapsakka Vankkuri

Junan osia

Välillä ollaan siivottukin

Jakson lopussa kokeiltiin vähä erilaisia hommiakin. Hopeointiryhmää

Myös kynäruisku- ja trueflameskokeiluakin

Pojat innostu straippaamaan

Hopeoinnin tulosta

Kammioiden huoltoa

Syyslomalle lähdettiin näissä merkeissä.
Syysloman hommia autopuolen opettajien kopissa

Vähän pohjia korjailtuna

Lopputuloksena vähän väriäkin



Nyt loman jälkeen tosiaan alottelin itekin taas opiskelua ammattitutkinnon merkeissä. Kiinnostuneet voi käydä lueskelemassa täältä. Nyt sit kattellaan, mitä jatkossa touhuillaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti