torstai 8. joulukuuta 2011

Matkalla maailmaan

Nyt on virtuaalioppimisen päivillä käyty levittämässä tietoutta Pintakillasta. Jarille homma on jo entuudestaan tuttua , mut omasta sekä Saden että Sallan puolesta uskallan sanoo, et kyllähän se nyt jännitti, kun ihmiset (joista suurinosa vielä sattuu olemaan opettajia tai muuten opetuksen puolesta tärkeitä ihmisiä) tuli kyselemään tarkemmin asiasta.

Ensimmäisenä päivänä kasattiin osasto ja jäätiin odottelemaan yleisöö. Pianhan sieltä sit alkokin sitä porukkaa valumaan paikalle. Meillä oli vähän alkeellisemmat välineet kuin muilla, mut ei annettu sen pilata tunnelmaa.

Olihan meillä onneks muutama iPad mukana ;)
Saatiin tyttöjen kanssa olla aika paljolti vaan taustahahmoina, kun Jari hoiti pääasiassa esitelmöinnin. Joten mehän edustettiin sit, niinkun parhaaks nähtiin.

Talven uusinta hupparimallistoo  
Jari ja tytöt kävi seminaarissa vähän höpisemässä, kun meikäläinen piti osastoo pystyssä. Seminaarin jälkeen muutamat uskaltautu jo kyselemään meiltä tytöiltäkin vähän enemmän asiasta ja varsinkin toisena päivänä päästiin enemmän ääneen. Osa porukasta oli mielissään, kun meillä oli oppilaita mukana kertomassa omia näkemyksiiän sosiaalisen median käytöstä osana oppimista.
Melkein tässä pääsee ylpistymään, kun tultiin sanomaan, että meistä on kuultu Corvette-projektin yhteydessä ja kehuttiin kovasti meidän, ja varsinkin Jarin, aikaansaannoksia Pintakillan sekä blogien suhteen.

Kun tapahtuma oli saatu taputeltua kunnialla päätökseen, pakattiin kamat ja lähdettiin huristelemaan kotia kohti. Huonosta ajokelistä huolimatta selvittiin hengissä koululle asti!

Näin jälkeenpäin ajateltuna fiilikset on hyvät, vaikka olis itekin voinu käydä tutustumassa muiden näytteilleasettajien tarjontaan. Mutta näillä eväillä mennään ja nyt jäädään katsomaan, miten Pintakillan tarina jatkuu...

1 kommentti:

  1. Monesti tulee liikaa koohotettua itse, mutta tosiasia on että ilman oppilaiden vapaaentoista panostusta Pintakiltaa ei olisi olemassa sellaisena kun se nyt on.

    Suuri osa innostuksen luomisesta kuuluu sinulle, sillä toimintasi Corvette-projektin oppilasprojektipäällikkönä viime vuonna aikaansai muissakin oppilaissa suuren motivaation kasvun joten suurkiitos vielä kerran hienosta toiminnasta!!

    VastaaPoista